Post by nterriasulipa on Feb 6, 2022 8:54:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnogo izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Farming Simulator 16 2022 version ▞▞▞
Najveća glupost
Vozila nisu tamo kao što je prikazano na slikama
Dobra je igra. Ali nakon nekoliko dana dosadi nam u ovoj igrici. Ali njegova je grafika poboljšana u usporedbi s fs14
Farming Simulator 16 Simülasyon qhn
Hvala što ste stavili da budete besplatno stavite i druge farming simulator-e
Imao sam ovu igricu na svom starom telefonu, preuzmio sam je na svoj novi telefon i nema mogućnosti ponovnog instaliranja kupnje tako da je nestalo ono što sam prije potrošio na nju. Apsolutno smiješna i dnevna pljačka.
Htio sam da mi se sviđa ova igra, ali dobio sam morsku bolest pokušavajući svladati kontrole. Također sam napravio kompletnu žetvu pšenice i zamotao svoju prikolicu oko nekoliko stabala. Htio sam igru koja nije stvarna 🤣🤦♀️ Možda drugi put. Možda lutkama poput mene dajte lakši način rada.
Sjedi na crnom ekranu i ne radi ništa. Apsolutno bezvrijedno. Preporučam izbjegavanje ove igre.
Farming Simulator 16 Simülasyon qhn
Općenito dobra igra, ponekad je odgovor na kontrole malo spor ili zaostao, ali mogu naučiti živjeti s tim. Duže prikolice za polufinale bi bile zgodne ili bi mogle imati unajmljene ruke da prate kuda idete kada želite, tako da ne morate stalno prelaziti naprijed-natrag između vozila što bi također bilo lijepo... Međutim, kao što sam rekao, to je sveukupno dobra igra nema puno problema ili jako puno bih se žalio
Farming Simulator 16 Simulator gatz
Prekidač za simulaciju poljoprivrede - ovo je verzija Farming Simulator 2017 posebno modificirana kako bi se osiguralo optimalno igračko
Najbolja igrica na svjetu
Automatski pogon košta puno novca, možete ga napraviti za ograničeno vrijeme za fiksni novac
Farming Simulator 16 allows you to manage your own realistic farm in extraordinary detail. Plant, grow, harvest, and sell five different
Više mi se svidio Farm Simulator 14... kontrole ovdje nisu glatke
Dobro najbolje iskustvo na našoj web stranici
Samo da ima imt ili masej fegusom
Prvi put pokušavam igrati ništa osim praznog ekrana maslinaste boje. Ne mogu čak ni igrati igru da bi ocjenjivao igru. Nije dobar početak ljudi.....
Farming Simulator 16. Gameplay #1 - YouTube
Save the Masters آرکیڈ iric
To je bolja igra, ali jedna stvar nedostaje nema bunara za zalijevanje do polja, trebalo bi zalijevati polja i cijev bunare također molim vas učinite to i promijenite i moj problem će se riješiti
Dobra.
Dio ekrana mi se zacrni kada otvorim aplikaciju, a svi gumbi su zeznuti
Kupite Farming Simulator 16 – Microsoft Store hr-HR
Ponekad gledam oglase za 25k kovanica. Nedavno gledam i nikad ne primam svoje novčiće. Razočaravajuće, popravite ovo. Počelo je tek prije nekoliko dana. Prije toga, bez problema. Dobivate prihod od gledanja mojih oglasa, ali ja ne dobivam svoj dio pogodbe. Nije pošteno.
Igra je dobra ali ima jako lošu grafiku
Ne mogu ga ni igrati... nije optimiziran za novije telefone ili bilo što. Neću ići naprijed... Neću se vratiti... Neću čak ni dopustiti da kliknem ikonu postavki... zašto sam platio ovo ako je beskorisno??
Sačuvajte dar da znate da možemo dobiti najnovije vijesti i informacije e-mail adresu kako bismo znali er jonno ami ei vaša pomoć s vama u ponedjeljak tako da ću morati biti yt kanal Yi pokušajte ponovo pokušajte i dobiti pravu ⏯️▶️⏯️ najnoviji flash moj email I rtiiiii tyytw the you tube kanal ne bok ja pokušavam ako se preporučuje poklon za rezervacije za večeru tyytw najnoviju verziju za vas na ovoj email adresi s desne strane ⏯️ za vašu pomoć r čitač vašeg računa može i upravo sada jer ovaj yuii
Farming Simulator 16 Simulation dgi
Igra je tako nevjerojatna i realistična, ali dodajte i neka indijska vozila kako bi bila bolja hvala timu. I također omogućite način vožnje unutar plz I dodajte značajku hodanja također ponekad izgleda kao da igram igru vožnje, a ne poljoprivredu
Vodič za potrebe pomoći za svaki uzgoj i berbu hrane.
Farming Simulator 16 Simulation dgi
Ovo je najbolja igra na play storeu.. Bez sumnje, ažurirajte još jedan wheekal JCB & kran, to je fantastična igra. Dodajte ovu značajku što je prije moguće..
Igra je ekstra samo bi volio da budu popusti ko u farming simulatoru 22
Farming Simulator 16 za Android
Najbolje LAN igre. Online igre