Post by mitelmelaro on Feb 19, 2022 13:24:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת קריסטלים ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
אני כל כך כועסת שעדכון הפסחא המטופש שלך דחף מטאטא עד הלום. לקוחות שידוכים עושים את זה בלתי אפשרי להיכנס למשחק אני כל כך מאוכזב מהמשחק הזה ואיך עוד לא תיקנת את זה אכזבה בלתי ניתנת לשחק מצבי מפות וספינות. לעזאזל המשחק הזה היה זהה במשך זמן רב וצריך להתקדם במיוחד עבור המחירים שיש לך לרוב הספינות שלך בחנות. יש לך את הכסף. תעשה משהו 😡😤
מעולה!
יהיה ממש מגניב אם תוכל למכור את כל החלקים שאתה לא משתמש בהם. ככל שהדרגה גבוהה יותר, כך תוכל למכור אותו עבור יותר, מכיוון שקבלת מטבע היא ממש קשה כשאתה מגיע לספינות מדרג 4 ו-5.
Merge Plane Robots - Idle Game Boshqalar itp
אני כן אוהב את המשחק אבל זה נהיה די משעמם לשחק את אותו הדבר שוב ושוב ברגע ששולטים בסגנון המשחק. ה-xp, המזומנים במשחק, זהב המשחק והצ'יפים שמקבלים מ-non premium הוא מעט מאודזה הכיף רק כשיש אירוע כמו פסחא..החזה החינמי עם פרסומות לא גדול כמו טירוף מתכת (המשחק השני שלך)
(סקירה מעודכנת לאחר 4 חודשים של משחק) המשחק הוא מדהים והחלק מכל המשחקים המקוונים מעט תקלות פה ושם (אף אחד לא מושלם) הרבה ספינות מתעדכנות באופן קבוע אני שחקן VIP אבל אין הבדל בין VIP ללא VIP עם ב המשחק שאני אוהב. אני ב-lvl230 אני משועמם עכשיו כי אין דרך לדעת מי יותר טוב ממני. המפתח צריך לכלול פרופיל כולל עבור השחקנים המובילים מדי שבוע ובכלל כדי שנוכל להתמודד על המקום הראשון. תודה על המשחק הנפלא
Pacific Warships: Naval PvP Darbības spēles vif
העדכון טוב על הנייר. אני אוהב את היכולת להפיח מחדש עם 5 הספינות שלך בכל קרב. עם זאת, מערכת השכבות שבורה ולא מאוזנת כעת. זה הופך ספינה מדרג 2 משודרגת לחלוטין לחסרת ערך בקרב עם שחקני דרג 4 ו-5. נא לאזן מחדש.
יש לי את אותן בעיות לא יכול להצטרף לקרב אחד מאז העדכון האחרון הזה. באמת תהנה מהמשחק הזה אבל לא אם הוא לא יעבוד... הגיע הזמן לבחון מחדש מה אתם עשיתם כדי לדפוק אותו ככה או שאתם הולכים לאבד את כל הביקורות הטובות שלכם.
שיחק ב-world of warships במחשב כבר 3 שנים וניסה קצת את הגרסה הניידת אבל לא התרשם. רובוטי מלחמה מהלכים הוא המשחק הנייד העיקרי שלי. המשחק הזה ב-T1 עושה הרבה ממה שתמיד חלמתי שספינות צריכות להיות. אני באמת מגרה את העתידנות, ואת יכולת השדרוג של הציוד והספינות, נותן ערך לסירה בודדת!
Pacific Warships: Naval PvP Акционе xlby
סליחה על הספקים, לא הייתי שם כשזה קרה, ואני עדיין חושב שצוללות יהיה רעיון טוב. אולי CARRIER SUB?!?! הוספת רחפנים, אני מאמין שזה לפחות רעיון לא מבוטל. אה, עוד דבר: אין מספיק משחק מהסוג הזה בחוץ. אני אישית מעריץ מדע בדיוני ולוחמה ימית. אוהב את העבודה שלך.
שניים הפכו את המשחק לקל מאוד לשחק מבאס עם כמות הקרדיטים שהוא נותן לך 4 זכיות ומקשה על קניית סירה חדשה אבל חוץ מזה זה משחק טוב
הכל טוב בזה אבל המחיר של הספינות קצת גבוה בהשוואה למחירים הישנים והם צריכים להוסיף מצב משחק 1v1
המשחק נהדר אבל הבעיה היחידה היא המחירים וצריך להיות שרת נפרד לרמות נמוכות. בסך הכל נהדר. לאן נעלם הכיף אני פשוט נהרס עכשיו כי חבר'ה שילם לי לנצח אפילו אין לי עבודה אז המשחק הזה מבאס. הסרת התקנה
המשחק מהיר מאוד והוא ממש טוב, גרפיקה משובחת. אבל חסרות כמה תכונות חשובות. כמו למה אין דוח קרב על ביצועים אישיים וקבוצתיים של קרב? וזה יהיה טוב עם זום או היקף של 1.5-3x. ומה לגבי פקודות כמו לכידת נקודת A/B/C, מיקוד אש בספינת 'X', החזק כאן, חזור ועזרה?? זה הכרחי מאוד למשחק קבוצתי, אחרת כולם פשוט ישחקו באקראי.
משחק הוגן צריך רק להשתמש בזהב לכל דבר. כל ספינה חדשה דורשת זהב עבור "חריץ ספינה" גם אם אתה מקבל את ספינת הפתיחה בחזרה. המשחק הוגן אבל מכיוון שהוא מכוון ללוחם הארנק לא המשחק שלי.אין לי בעיה להשיג זהב עבור כל משחק, אבל 10 זהב עבור קניה ראשונה, 25 זהב עבור שני יכולים רק לדמיין לאן זה הולך. גם ספינות ה-tierV שאתה יכול להשיג במזומן הן OP מאלה שאתה מקבל דרך טחינה הישנה והטובה.
משחק נהדר! אוהב לבלות על זה זמן. אני מתעצבן, זה נתן לי את ההזדמנות לקנות את ספינת הקרב מכיתה NOVA תמורת $10.00. אז עשיתי אבל עברו שלושה ימים עכשיו ולא ראיתי את זה.
זה משחק ממש נחמד מסוג צי קרב אבל בהחלט מיועד לסחוט ממך קצת מזומנים.
הצלחתי לעשות את המשחק הראשון שזה שלח אותי. לאחר מכן, המשחק קורס במסך הטעינה של כל משחק לאחר מכן. זה מכין את כל השחקנים, אבל כשהוא נכנס למסך הטעינה כדי להתחיל את המשחק, המשחק פשוט קורס. אלמלא זה, הייתי מסוגל לשחק את המשחק מספיק זמן כדי לגלות אם זה משחק טוב או לא. נראה שזה יהיה. חוץ מהמשחק היחיד שהייתי בהתאמת אותי (בספינה מתחילה) מול מישהו בספינת קרב גדולה בהרבה עם הרבה יותר נשקים ממה שהיו לספינה שלי. זה היה שידוך D-bag שם. ראזר.
המשחק הזה מאוד מאוד משתלם לשחק. אתה בהחלט יכול לטחון את זה אם יש לך מספיק מטופלים אבל זה לא יהיה קל.. התגמול שאתה מקבל הוא כמעט כלום, אלא אם כן אתה רוכש חשבון פרימיום. מה שמציע כ-300% יותר בתגמולים. הרכישה הגדולה ביותר במשחק במשחק זה היא 300 דולר. שדרוג ספינות נהיה ממש קשה כשאתה לא מוציא כסף. אלא אם כן יש לך כיסים עמוקים הימנע מהמשחק הזה...
לא עובד
המשחק מבולגן כמו שאחרים אמרו. יש לי 5G וחיבור מעולה אין לי את הבעיה הזו במשחקים האחרים שלי. המשחק הזה לא יכול לצאת ממדריך הפקדים אבל מתוך סקרנות הורדתי אותו על הטאבלט שלי והייתה לי בדיוק אותה בעיה דמיינו את זה. לא יכול לספר לך על משחק לעולם אל תגיע כל כך רחוק, אבל אם אתה לא יכול להוריד משחק ולשחק אותו באינטרנט במהירות גבוהה יש בעיה רצינית.
סקירה שלישית למשחק הזה מאז שיצא לפני יותר משנתיים. העדכון האחרון הסיר את הזהב מתגמולי הקרב. זהב הוא המטבע במשחק לשדרוג כל ספינה. כעת המפתחים מאלצים את השחקנים לשלם כסף אפילו כדי להפוך את הספינות שלנו לתחרותיות מעט. וחלק מחבילות הזהב הן בעלות של יותר מ-250 דולר אמריקאי. והם אומרים שזה בהנחה. המשחק הוא זבל עכשיו. פעם אהבתי את זה אבל לא עכשיו.
נהניתי מהמשחק, אבל נראה שתמיד יש באגים. לגבי הוצאת כסף, אתה יכול להוציא מעט או הרבה. איך שהוא הוקם אפשר היה להגיע לפסגה עם הרבה סבלנות מבלי לבזבז כסף. אבל כמעט 100.00$ עבור ספינת מלחמה, תפוס. יש קנייה אחת שבה אתה יכול להשיג הרבה זהב תמורת $260.00 והמפתחים הציגו את זה כעסקה טובה. אם יש לך בעיות, הם אף פעם לא עונים למיילים או לכרטיסי תמיכה. אל תבזבז את זמנך או את כספך.
אני מרגיש ששעון קרב מגביל את חווית הקרב הסר מגבלת זמן בקרב הפוך את זה לקבוצה האחרונה שינצח תודיע לי מתי אתה מסיר את שעון הקרב וחולה הורדה thnx הסר במגבלת זמן קרב או הוסף סוג משחק ללא הגבלת זמן קרב מלא עד הקבוצה או האיש האחרון שעומד
עצבני להפליא, ולקח לי נצח להגיע לרמה 6, ופשוט לא היה לי את הרוח ללכת רחוק יותר.
כיף, אבל די אוטומטי. הכוונה היא בעצם אוטומטית ברגע שאתה קרוב. ספינות ברמה גבוהה מאוד יקרות. אני אוהב את זה בסדר. יכול להיות יותר טוב. גרפיקה מדהימה... עריכה: כדי להיות ברור אין פונקציית טווח או זום. הכוונה היא אוטומטית למעט אם אתה צריך להוביל את הספינה... זה כואב כי זה יקפוץ מספינה לספינה אם כולם נמצאים בטווח, ללא קשר לכמה הם נמצאים. גורם להחמצות.
משחק טוב, כלכלה גרועה שיחקתי לא מעט, ואני מוצא את המשחק מהנה, אבל כלכלת העץ הטכנולוגית נראית כבויה, ולמען האמת מרתיעה כשאתה מגיע לשביל הראשון, שהוא פי שניים מהעלות של ספינת הקרב היחסית
זה משחק מעולה ואני מאוד טוב בו אבל בכל פעם שאתה מקבל מתנה מחבר זה לוקח אותך לתחתית הרשימה אז צריך לתקן את זה או כפתור קבל הכל
זה היה כל כך איטי בהתחלה שפשוט ויתרתי על זה. הגרפיקה יכולה להיות טובה יותר ולמצוא את עצמי רק להקיש על אותו כפתור מספר פעמים עבור פונקציה אחת.
Pacific Warships: 해군 교전 및 해상 전 액션 egd
למפתחי המשחק הזה אין מושג איך עובדות אחוזי הנחות. כרגע במשחק, יש חבילה של 46.78$ עבור "80% הנחה"... נמכר ב-$25.99. ראיתי עוד חבילה עם 100% הנחה, אבל היה יותר כמו 50%... הרבה מהדברים האלה הם פרסום שקרי, מציג ערך לפני, הנחה מוצגת ומחיר המכירה הוא לא מה שהם מציגים כהנחה.
צריך עוד ספינות ומפות לשחק בהן ומשימות שונות כמו מלך הגבעה או משהו כדי לעשות את זה קצת יותר ייחודי
אתה רוצה שנשחק עם בוט? כל כך הרבה מטיילים, עכשיו אני יודע למה אנחנו לא יכולים להוסיף חברים למשחק הזה. משחק קל, שדרג את הספינה שלך ברמה גבוהה עלה ספינה מגוחכת זהב אפילו בחינם. שחק כמעט חודשיים ומשעמם מאוד, אין עדכונים שעושים את זה מעניין יותר. בוט.. משחקים. משחקים קלים, ביי.
עדכון נוסף נפטר ממערכת הפרימיום הישנה, רכש את כרטיס הקרב, והוא היה צריך להגיע עם מזל"ט, שדרוג מהירות וספינת אירועים מיוחדים (כימרה), מעולם לא התקבל, אין דרך לתבוע אותם אני יכול לראות - יכול לתמוך בעזרה עם זה?
המשחק הלך טוב עד העדכון האחרון.. כל מה שאני יכול לעשות זה להגדיר בכל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק יש שגיאת טעינה. זה לא משנה אם אני מחובר ל-Wi-Fi או משתמש בנתונים ניידים. אם כולכם תוכלו לתקן את זה זה יתקבל בהערכה רבה
Pacific Warships: Naval PvP Laga wxpt
קרנות משחק חמדניות. פתיחת הנעילה מבוססת על מערכת מפתחות. מפתחות דורשים בעיקר כסף. תוך 30 דקות תגיע לקיר התשלום הראשון.
משחק טוב אבל אני פשוט שונא כמה זמן לוקח לך להשיג ספינות חדשות בלי לשלם להן כסף אבל אתה יכול לשחק בחינם פשוט לוקח לנצח להשיג ספינות חדשות
מאוד משעשע. לוחמת ספינת קרב, משחק 6 נגד 6... משחק נהדר. לאחר העדכון האחרון התחיל לקפוא ולהתקלקל. סגירת האפליקציה. בבקשה תתקן.
היה משחק טוב עד העדכון בנובמבר 2019. עכשיו הוא קורס כמעט בכל משחק ומפגר הרבה.
זה משחק טוב בסך הכל, אבל הפקדים קצת קרובים מדי זה לזה. לפעמים אני אעשה אחורה מלא במקום לפנות שמאלה או ימינה, פעמים אחרות אני מפעיל את אחד הכישורים שלי כשאני מנסה לירות. המשימות היומיות צריכות להתבסס על הספינות שיש לך. אחת המשימות שלי היא להטיל 90 פצצות ואין לי נושאת מטוסים.
המשחק מדהים מבדר אותי בזמן שיש לי קצת זמן השבתה בעבודה, אבל נכון לעכשיו לא הצלחתי לטעון אף אחד מהקרבות שהוא התחיל מיד אחרי העדכון האחרון הוא כל הזמן אומר שהחיבור אבד ויש לי שירות מלא בטלפון שלי בבקשה תתקן
עדכון חדש הורס לחלוטין את המשחק.... התאמת מתחילים עם ספינות ותיקות הוא כשל גדול..... לפחות תמשיך להגביל את ההתאמה לאוניות הכיתה המתאימות... יוסר בקרוב מאוד אם זה לא יתוקן.... זה מספיק גרוע בלי התקלות הנפוצות שגורמות לאיקוני ספינה לצוף באוויר ולגרום לך לא לכוון אויבים עם ארטילריה זה גם כישלון אפי..... הקדישו פחות זמן בשינוי המשחק ויותר זמן בתיקון הבאגים שלכם.
משחק מעולה אבל מאז העדכון הכל יותר יקר עכשיו והפך אותו לפחות מהנה. אני למעשה די כועס כי זה היה המשחק האהוב עליי והעדכון הרס לי אותו. ואני בטוח שכולם מרגישים אותו הדבר. אני מקווה שתתקן את זה בעדכון הבא.