Post by mitelmelaro on Feb 19, 2022 13:42:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب افزایش سکه ▞▞▞
▞▞▞ Beach Buggy Racing 2022 version ▞▞▞
عالیه آقاواقعاعالیه من به شخصه ازشماتشکرمیکنم که برنامه به اسن خوبیروساختید!!سلام خیلی جالبه پشیمون نمیشین این فقط یک ماشین بازیه
خرید در برنامه فقط هدر دادن پول است!! پول کسر میشه ولی مزایا داده نمیشه!! قبلاً پولم را هدر داده بودم! از سازنده بازی درخواست می شود که به این نگرانی توجه کند!
صادقانه بگویم من از این بازی متنفرم هر بار که سعی می کنم تبلیغی را پخش کنم و وقتی می خواهم راننده یا ماشینی را انتخاب کنم مشکل بازی وجود دارد ، می گوید من به VPN نیاز دارم زیرا بازی ویروس دارد ، این یک تجربه وحشتناک است باید به بازیهایی برگردم که واقعاً خوب هستند، پس از آن بازیهایی که احتمالاً در زیرزمین توسط یک مرد 35 ساله ساخته شده است که توسط مادرش زندگی میکند.
عالییییییییییییییی
مهم نیست چقدر وسیله نقلیه خود را ارتقا می دهید.. همیشه همینطور است اگر از میانبر استفاده نکنیم، 100% مطمئن هستید که شکست می خورید.. چالش خوب است اما نحوه کنترل ها بد بود.. کنترل کردن آن بسیار سخت است. وسیله نقلیه کاملا ارتقا یافته..
وقتی برای اولین بار بازی را شروع می کنید بسیار سخت است، اما وقتی ماشین خود را ارتقا می دهید و رئیس ها را شکست می دهید آسان تر می شود!
Tf...من سالها پیش این بازی را دوست داشتم و اکنون بسیار خسته کننده است و چند بار سطح رئیس از ulti استفاده می کند...tf این بسیار ناعادلانه است بدترین من قبلاً همه ماشین هایم را به حداکثر lvl 1000 برسانم هنوز هیچ تأثیری ندارد تفتتتتتتتتتفففففچککککک!! با تشکر از شما این بهترین بازی است که از بدو تولد تا کنون بازی کرده ام 😊❣️✨🔥
چرا باید splitscreen با گیم پد باشد خسته کننده است لطفا ما می توانیم پرداخت کنیم اما اجازه دهید بدون گیم پد بازی کنیم
بازی خوبی است...اما باید امکاناتی را اضافه کنید که به صورت چندنفره در حد مینیمیلیا باشد...که بازی را بسیار جذاب تر و سرگرم کننده تر می کند...
Beach Buggy Racing Závody tohh
این بازی الییییییییییییه تازه کمه ستاره هاش 😜😜😜😜😜😜😜😜
Beach Buggy Racing Racing xpri
بازی همیشه خراب می شود
این بازی مسابقه ای بسیار خوبی است اما یک مشکل وجود دارد که فقط 8 بلیط وجود دارد
این بهترین بازی است، اما گاهی اوقات من با گرافیک مشکل دارم، بنابراین امیدوارم بچه ها بتوانید کاری در مورد آن انجام دهید.
گرافیک خوب...تجربه بهتر،مسابقه چالش برانگیز خوب...اما لطفا لطفا مسابقه چند نفره آنلاین کنید..
بازی عالی. آسان برای کنترل آهنگ های زیبا گرافیک خوب. من فکر می کنم با این حال بازی باید به روز شود و آهنگ های جدید اضافه شود. من این بازی را لول کرده ام و چند بار بعد دانلود کرده ام اما به آهنگ ها عادت کرده ام بنابراین دیگر برای من جالب نیست.
خوب است اما بی جهت سخت است، هوش مصنوعی هر 2 یا 3 دقیقه یک بار حرکت خاص خود را انجام می دهد، اما شما فقط یک بار در مسابقه حرکت می کنید، چنین چیزهایی فقط بازی را خراب می کنند. عبور
آنها ددپدتهغغناآآ
خیللللللللللللللی عالیههههههه😍😁
Beach Buggy Racing Sacīkstes ukq
من جدا از یک چیز عاشق این بازی هستم. شما می توانید در جایگاه اول قرار بگیرید، تصادف کنید و ناگهان در طول مسیر بدون هیچ شانسی برای برنده شدن به عقب برگردید. من فقط نمی توانم از آن 1 مسئله عبور کنم. فوق العاده خسته کننده است و از سرگرم کننده بودن بازی جلوگیری می کند. قبل از باز کردن برنامه، من را دوبار کاری می کند.
بهتر بود به صورت رایگان چند نفره بازی کنید😡😡
تکمیل آن برای شما هزینه زیادی خواهد داشت. و خیلی تقلب میکنه شرمنده چون خیلی سرگرم کننده است
بازی مسابقه ای خوب بسیار سرگرم کننده است اما بهترین بازی بسیار کارتونی نیست
بازی خیلی خوییه عالیه ولی دیر دانلود میشه
بازی را دوست دارم، اما چیزی که من به آن 4 ستاره می دهم این است که باس ها می توانند چندین بار از توانایی ویژه خود استفاده کنند، اما ما فقط یک بار می توانیم از آن استفاده کنیم، لطفاً ما را نیز مجبور کنید که این توانایی را فقط در باس مبارزات چندین بار استفاده کنیم. می دانم که برای توسعه این بازی نیاز به پشتیبانی دارید، اما اکنون بسیاری از هکرها که به صورت نامحدود سکه و الماس بازی می کنند، برخی از گیمرها نیز با آن هک بازی می کنند، این بازی را از این همه مدهایی که پول نامحدود در بازی هستند، ایمن کنید. اگر این کار را انجام دادید، بازی عالی خواهد بود.
Epic Race 3D Závody cniv
عالیه ادم معتادش میشه و تکراری نمیشه پیشنهاد میکنم نصبش کنید😍😍😍
وای من حتی نمیتونم بازی رو از پلی استور دانلود کنم.وقتی امتحان میکنم پلی استور بعد از مدت کوتاهی که برنامه منتظر دانلود میمونه قطع میشه.فکر میکنم باید از پلی استور حذف بشه.
بازی بسیار عالی است بهتون پیشنهاد می کنم این بازی را نصب کنید
همه چیز هرگز خوب نیست. من این بازی را چند هفته پیش دریافت کردم، و همچنان ادامه دارد، "BB Racing پاسخ نمی دهد". این را حل کنید. در غیر این صورت این بازی بسیار خوب و در واقع سخت است و آن را شگفت انگیزترین بازی می کند. من عملاً 5 ستاره می دهم
این بازی خرید ضعیفی است. واقعاً سرگرم کننده بود، اما وقتی به آخرین سطوح می رسید، مضحک است. هر چه بیشتر ماشین ها را ارتقا دهید، ماشین از کنترل خارج می شود. بدون ارتقاء، شما نمی توانید مسابقه دهید و حتی با ارتقاء، مسابقه دهندگان حریف بسیار سریعتر هستند، نه کمی بلکه غیرممکن است که سریع پیروز شوند. هنگامی که به بازیکنان حریف شلیک می کنید، آنها نیز اصلاً تحت تأثیر قرار نمی گیرند و فقط به مسابقه می پردازند. من تعجب می کنم که توسعه دهندگان به چه فکر می کردند که یک بازی را آنقدر سخت می کند که سرگرم کننده نیست.
سگ
این بازی دیوانه کننده و خنده دار است، امیدوارم توسعه دهنده جهان های بیشتری را برای بازی اضافه کند. اما چیزی کم است، اگر یک حالت چند نفره مانند Hotspot برای بازی با دوستانم و آنلاین برای بازی با سایر بازیکنان در سراسر جهان ایجاد کنید، به آن امتیاز 5 ستاره می دهم. امیدوارم این پیام را بخوانید.
من عاشق مسابقه باگی در ساحل هستم اما در آفتاب اهرم سرعت 12 واقعاً سخت است و من هنوز نمی توانم از آن عبور کنم
دو ستاره برای برخی از ماموریت های غیرممکن که مانند گالری تیراندازی قرار می دهید و رهبر را دنبال می کنید.
این یک بازی سرگرم کننده بود که من واقعا از آن لذت بردم اما بعد از اتمام بازی، آن را حذف نصب کردم. ای کاش می توانستید LAN چند نفره را اضافه کنید تا با بازی با دوستان، بازی را هیجان انگیز نگه دارید.
خیلی بد است 1ستاره زیاده :::::::