Post by mitelmelaro on Feb 19, 2022 13:45:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више све ▞▞▞
▞▞▞ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games 2022 version ▞▞▞
Многи изазови по нивоу узбудљиви и забавни.
Браин бреезер...
Савршен
Повремено забавно и изазовно.
Грате гамес !!🥰🥰💖💖
Супер
Је добро
Ова игра је у почетку угодна, али сам заглављен у лвл 62. Гледам превише реклама, али нисам могао да прођем на том одређеном нивоу због потешкоћа и немогуће је ставити купце у собу у жељеној боји јер је неко још увек заузет то. Дао бих ово 5 да није због тежине игре
Уопште није као у рекламама и истина је да бих га дефинитивно играо да јесте
Dream Hotel: Juegos de hotel, Juegos de simulacion Aventura zhl
Било је добро, али људи се онда заглаве на рецепцији и неће да се помере
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Seikkailu iplv
Много ми се свиђа ова игра и тако друже хаха ова игра је тако добра
Треба ми још времена да заиста могу да оценим ову игру.
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Nuotykių qny
Jungle Marble Blast Diverse kysz
Али Раиаан
Не лоше
Ово је забавна игра, али постоје рекламе, рекламе, то је све, па направите мање огласа.
Свидела ми се игра у тренутку када сам почео да је играм, али онда сам схватио да су неки нивои фиксни (тј. не могу да се промене) осим што надоградите или користите различите појачиваче... чак и када користим појачиваче, и даље ми је тешко да прођем тај ниво па оно што то значи је да они (програмери игара) желе да надоградите и нека надоградња захтева новчиће и немогуће је добити више новчића ако не прођете одређени ниво, што значи да ћете морати да купујете правим новцем тако да редом речи " ОВЕ ИГРЕ ЈЕ ПРЕВАРА“.
Прочитајте рецензије. Игра је дефинитивно исправљена тако да губите ЧАК и са појачивачима, тако да је само још једна игра у којој морате да платите да бисте померили нивое. Не можете гледати рекламу да бисте се кретали, што чини игру веома непријатном. Деинсталирао сам игру након што је ниво 6л постао немогуће проћи (чак и у претходним хотелима који су се могли играти). Игра је озбиљно поправљена. Не одговарајте програмерима, ионако нећете променити игру.
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Phiêu lưu ife
Свиђа ми се ова игра. То је забавна игра. Уз то, МОЛИМ ВАС да поправите чињеницу да се звук и музика поново укључују сваки пут када завршим плочу. Потпуно сам у реду са укљученим звуком за рекламе, али молим вас, молим вас, молим вас, ако искључим звук за игру, нека остане искључен осим тога. Уверио сам се да имам најновије ажурирање б4.
Веома стресна игра... мало, али времена и пуно купаца... не могу да поднесем то... па јој дајем 3 звездице...
Почиње да ми се свиђа
Волим игру ❤❤ била је веома добра али сам достигао ниво да је био претешки па сам је избрисао
Волим да играм ову игру. Сматрам да морате да се концентришете тако да вам то скрене мисли са других ствари на неко време, али чекам да се заврши прва авионска. Не могу даље! Тако разочаран за сада!
Некада смо се забављали, АЛИ сада има превише огласа. Сваки круг игре ће имати рекламе и оно што је чини најгорим, не може се прескочити. Морате сачекати да се огласи заврше. Б4 можете наставити следећу игру. Покушао сам да играм 3 рунде и стварно ме је изнервирало само чекајући да се огласи заврше. Деинсталираће се ако се огласи и даље наставе у свакој игрици. КИВ.
Уживам у овој игри и чекам следећи ниво.
Заиста волим ову игру. Али морам да га избришем.. натерало ме је да почнем испочетка 2 пута.. оба пута сам у другом хотелу на нивоу 30..
Трећи хотел не разумем, молим вас, објасните камеру ерукку, али немојте ходати по соби
Нека моје муштерије буду срећне и чини ми се да сам у игрици, забавна је и уживам у њој
Мислим да ме је ова игра преварила јер кажем овако 36 ниво. Дајем све од себе али ова игра није завршена. Мислим да ћу поново покушати тај ниво 56 пута, али ово не могу да завршим. Мислим да ме је дефинитивно преварила. Деинсталирао сам ову апликацију јер изгубите играча ☺
Игра ми дај стес
Батлер је веома спор и не прати 1 2 3 корака! Обучите га и била би боља игра! Зашто бих вас контактирао! Нећеш то поправити
У реду, ова игра је тако компликована, први ниво је био лак до нивоа 3, а онда када сам био на нивоу 6 био је тако заузет. И такође сам изгубио један од нивоа као да почиње лако и постаје стварно супер тешко. И морате да сустигнете све муштерије јер ће се наљутити ако им не послужите кафу или немате спремну собу за њих, чак и време које плате, вау, то је тако компликовано. То је био дугачак коментар, зар не?
Пробао сам 3 "хотелске" игре које сам видео у недавним огласима. Ниједан уопште није сличан ономе што су рекламирали и иста је игра. Зашто бисте креирали једну игру, а онда рекламирали нешто сасвим друго? Не ценим лажи. Деинсталирање. Не губите време на ово.