Post by mitelmelaro on Feb 19, 2022 13:48:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують гроші ▞▞▞
▞▞▞ Dead Ahead: Zombie Warfare 2022 version ▞▞▞
Ідеально дуже класна
Чудова гра, але як тільки ви це зробите, місії немає сенсу зберігати, будь ласка, додайте більше розробників
Dead Ahead: Zombie Warfare Strategy rvua
Супер
Мені потрібно допомога я заходжу в потосовку а там ерор що робити
Я просто хочу, щоб я міг відключити максимальний рівень специфікації, коли я її отримав.
Потрібне покращення, оскільки не можна претендувати на винагороду від реклами
весела гра, швидко стає важкою, але добре мати складну гру, а не те, що дійсно вимагає від вас грошей. Нещодавно змінений огляд, оскільки вони знервували купу персонажів, включаючи Остіна, персонажа, який займається грошовим господарством. Він продається як одиниця реальних грошей, тому що він дозволяє вам заробити трохи додаткового золота і зробити гру менш втомливою. Я витратив гроші і насолоджувався просуванням історії та вирівнюванням своїх одиниць не так швидко, як равлики. Зруйнував чудову гру.
Ну, гра дуже хороша для мобільної гри, але ПАЛИВНА СИСТЕМА ПІБІЄ ІГРОВИЙ ДОСВІД, тому я хотів би попросити завершити або виправити цю паливну систему Ентоні М.
Хороша гра, за винятком двох серйозних причин. 1. Ви витрачаєте більше часу на перегляд реклами замість того, щоб грати (ви повинні дивитися їх, щоб досягти будь-якого прогресу в розумній кількості, якщо час). 2. Гра не розповідає, як працює система оновлення. Якщо ви не розглянете це пізніше, вам доведеться витратити купу грошей на це. Також немає можливості скинути обліковий запис.
Люблю це весело, але я ненавиджу це платити за перемогу.
Це нормально і весело, але інтенсивне використання реклами майже в кожному аспекті цієї гри не є гарною річчю.
Лучший шутер
Dead Ahead: Zombie Warfare Strategia qxyb
редагувати: після низки оновлень, кожне з яких вносить серйозні зміни в гру, і після такої ж кількості змін цього огляду, здається, цей залишиться остаточним. я багато грав у цю гру. Я любив цю гру. я завжди оцінював це високо. але тепер я маю поставити йому лише одну зірку. це пов'язано з останнім оновленням. серед інших змін він знизив обмеження рівня на 13. після багатьох років підвищення рівня і, нарешті, найстарші гравці досягли рівня 20. Роки ігрового процесу, тонни додавань зробили безглуздими.
Гра гарна, хочеш хоча б, щоб сюжет був офлайн і його класифікація була більшою точно (бо неможливий рівень можна пройти з 1 разу на 3 зірок, а на звичайній можна не з 1 спроби пройти, хоча б на 2)
Після нового оновлення всі мої пристрої скинулися, гарна робота
Поки що так добре... Бажаю, щоб бензин заправлявся швидше...!
Я просто завантажив гру, але мені потрібно її видалити. Гра зависла під час відтворення початкової анімації. Я намагався багато разів, і найбільше, що я зайшов, це перші кілька секунд після входу в гру, а потім вона вийшла з ладу. Я також спробував перезавантажити телефон, але не працює. На жаль, це така красива гра. Я люблю графічний та художній стиль. Я дуже хочу пограти в цю гру.
Досить добре, просто потребує додаткових оновлень (поки що не виявлено великих проблем)
Просто додайте спосіб подрібнення розробників. Чому оновлення коштують 500 доларів, але ви можете отримати лише 5 від повторного виконання місії. Я розумію, що це якийсь трюк p2w, але принаймні попрацюйте гідно, замість того, щоб робити його обов’язковим, якщо я збирався витрачати гроші на гру, я б просто купив гру наперед. Здається, так багато роботи було вкладено в ілюстрацію, і ідея відшліфована, але її зіпсували обман і спроба гри на арені.
Забагато реклами і ніколи не вистачає золота. Повністю зіпсує задоволення.
Чудова
Головне розчарування. На відміну від першої гри, яка була приголомшливою, у цю рано чи пізно стає неможливо грати без покупок у програмі, тому не витрачайте на неї час.
Це нормально, але потрібно давати приблизно 1000 монет і 20 доларів щоразу, коли ви підвищите рівень, тому що важко отримати долари і монети, щоб купити нових людей
Куди написати якщо баги?
Заібало. Почав з нуля, красиво, вилізло старе, загрузка, свіже стерло. Якого хріна?! Тим більше, реклами я ібу. Гра чудова, але сервіс і реклама гівно. Нуль!!!
Це весела гра, я думаю, що з бензиновою системою все гаразд, але було б веселіше грати без перерви, є збій, який заважає мені грати в сутичку, хоча постійно говорить, що мені потрібно оновити Google Play
Сама топовая егра яку я бачив😄😄😄😎🤗😎🤗😎😎🤗🤗🤗🤗😎😎😎
Гідна гра, прихована за платним екраном. Накрутіть розробника за те, що він продовжує фінансово зловживаючу модель.
Перші рівні цікаві. На жаль, пізні рівні перетворюються на оплату за перемогу. Вам потрібні герої високого рівня, щоб перемогти наступні рівні. Підвищення рівня коштує грошей у грі. Але місії майже нічого не дають. Таким чином, ви застрягли або повторювали місії сотні разів, щоб отримати достатньо грошей на одне оновлення. Або через купівлю мікротранзакцій. Якщо ви платите реальні гроші, є навіть персонаж, який заробляє додаткові гроші за кожне вбивство зомбі.
Веселощі, графіка та механіка приголомшливі. Трохи занадто платити, щоб виграти. Ви отримуєте монети за проходження місій, які потрапляють у сейф, який можна розблокувати лише за іншу ігрову валюту. Мене такі речі дратують.
дуже круто
Друзі, ви можете налаштувати баланс гри і зробити так, щоб гроші можна було заробляти швидше.
Мені було дуже весело грати в цю гру останні три тижні. Дуже хороший геймплей і управління. Я просто хотів би, щоб ця гра мала більше сюжетної лінії, а не просто зупинялася на третьому етапі чи щось подібне. Крім того, чи можемо ми продати більше хлопцеві в магазині?
5 зірочок , хоча випадково випадають ящички , якщо це і фішка то вона не дуже приємна , графіка не погана , керування просто . В принципі непогано , мені подобається , рекомендую .
Весела гра, але, можливо, трохи шкірна.
Гра в порядку. Це ДУЖЕ агресивно з рекламою, якщо ви хочете отримати прибуток. Незважаючи на те, що PvP-аспект не є основним, він виглядає дуже оплачуваним за перемогу. Деякі блоки також заблоковані за платними екранами. Я ризикнув і купив набір агентів, але шкодую про це. Гра була б набагато краще, якби винагороди за перегляд реклами не були такими скупими. Загалом, гра виглядає як схема вилучення грошей. Особливо з тим, як ви оновлюєте одиниці.
Чудові спрайти, чудовий геймплей для телефонної гри (загалом). Основні 2 проблеми: газові балончики, які ви витрачаєте, щоб грати в рівні, не повинні існувати в жодній грі, не кажучи вже про цю, де ви проводите так мало часу на кожному рівні, а друга проблема полягає в тому, наскільки смішно низька винагорода за кожен рівень. 4 золота за проходження рівня, але мені потрібно 850 золота, щоб купити одну з перших 5 розблокованих людей?Легендарні зомбі, які породжують, іноді дратують, тому що вони можуть випадковим чином породити 5 за короткий період (дуже рідко, це траплялося лише один раз) але це не було б проблемою взагалі, якби вам не довелося чекати, поки газові балони поповниться, щоб грати в гру. Спрайти, гра та ідея отримують 5 зірок, але газові балончики та винагороди за рівень повністю руйнують і повністю пересилають та руйнують хороші частини. Дуже прикро, що довелося зіпсувати ці дві речі, які легко виправити.
крута гра
Весело, але важко отримати валюту.
Весела гра та чудовий таймкіллер із вбивчим художнім стилем.
Dead Ahead: Zombie Warfare Strategy wrl
Ця 8-бітна гра — це класична гра «мужчина проти мертвих», цей блок (і його скіни) класні
„Dicedom“ - „Merge Puzzle“ Dėlionė wzlf
Ця гра дійсно весела, але вона не дозволяє мені влаштувати сутичку або подію, тому що в ній сказано, що я маю оновити свою програму Google Play, а в них немає оновлень для неї, я перевірив, але це дійсно весело
ранше було лудше по спецназ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ігри хороші, і мені подобається той факт, що коли одиниця гине, вони перетворюються на одного з зомбі-мутантів, які є в грі. Хоча я хотів би мати можливість перемикати механіку фракцій для скінів. І оскільки для посилення фракції потрібні деякі скіни, було б добре мати можливість купити ці скіни за монети.
Игра мне очень поправилась 10.000/10
Прикольна гра
Плюси: дуже звикає; акуратні анімації; постійні щоденні подарунки / Мінуси: незбалансований режим сутички (сумнівні алгоритми, що регулюють шанси); мізерні ставки на щоденні подарунки (ви рідко отримаєте гроші); ДУЖЕ ДОРОГІ одиниці/скрині/скіни/і т.д. (мікротранзакції взагалі не є мікро).
Чудова гра, одна річ: газу потрібно дуже довго, щоб поповнити
Легкий шлях до жорсткого неможливий, і вороги вбивають вас ще до того, як ви вразите їх, але графіка хороша
Норм игруличка