Post by mitelmelaro on Feb 19, 2022 13:58:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Worms Zone .io - Hungry Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Worms Zone .io - Hungry Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy nekonečné kľúče ▞▞▞
▞▞▞ Worms Zone .io - Hungry Snake 2022 version ▞▞▞
Worms Zone .io - Hungry Snake – Aplikácie v službe Google ...
Celkom dobrá hra
Úžasné menej mb a veľa zábavy!! Je to super, vôbec sa to nenudí, áno, sú tam reklamy, ale nevadí mi to, pretože hra je vynikajúca. Koncept je dobrý a grafika a efekty sú vynikajúce!! Určite sa "Oplatí STIAHNUŤ". Ale jedna vec za to, čo som znížil o jednu hviezdu, je, že mala existovať úroveň výučby, najprv som tomu prvé tri dni nerozumel, potom som pochopil, že musíme prinútiť červy, aby sa nás dotýkali, nie my ich a musíme jesť jedlo. vyriešte to prosím!!👍👍❤
Túto hru jednoducho milujem. Mám príliš veľa zábavy. Ďakujeme za vytvorenie hry ❤️
Je to veľmi zábavné a návykové úplne odporúčam, ubral som jednu hviezdičku, pretože keď ste naozaj veľký, idete naozaj pomaly, aj keď dvakrát poklepete a potom vás môžu zabiť malé červy a keď prvýkrát vojdete, môžete pristáť na vrchu. keď si vypnutý.nabehnú rovno do teba ale nezafarbia .prečo???
Moja obľúbená hra, ale sú tu nejaké problémy pri priblížení zabíjania červov. A túto hru chcem hrať online.
Len strácaj čas touto hrou naposledy nie com diamant💎 posledná hra prichádza len 1 diamant je zlá hra Neznášam hráča Gamma je veľmi zlý človek
Snake.io Games – Aplikácie v ...
Najprv sa mi to páčilo, ale býva to nuda, keď nemôžete dosiahnuť skóre 1 m, pretože používate turbo. Hrajú pol hodiny v kuse na prvom mieste. Skóre je len medzi 400 000 až 600 000. Nuda 🤔 rád vidím svoje skóre 2m. Dovtedy sa budem viac snažiť. Ale teraz mám chuť aplikáciu odinštalovať.
Mala by mať možnosť pauzy
Túto hru je ťažké ovládať, pretože kedykoľvek idete rýchlo, nemôžete ju ovládať
Celá hra bola úžasná. Len nenávidím, že sa výhry znížili z 250 na 100. Nenávidím túto časť. Môžete pridať nejaké extra mince, ak je misia náročná? A nižšie, ak nedokončené? Niečo také?
Mali by mať vlastný server na ukladanie údajov, aby sme sa mohli prihlásiť na rôznych zariadeniach.
אזור התולעים – הנחש הרעב פעולה rgxb
Zaostávajte bez dôvodu
Naozaj milujem hru. Je to skvelé. Nápad.... Rovnako ako v inej hre, kde majú špeciály. Viac postáv, kde si hráči môžu kúpiť za mince. Bowser od Maria. Postavy NCAA alebo NFL
Nemôžem hrať hru, len sa neotvára a zobrazuje sa ako synchronizácia
Hra je veľmi príjemná. Veľmi rád to hrám. Ale niekedy to visí. Vymkne sa to kontrole. Auto sa zosilní a pokračuje nepretržite. Had prejde na druhú stranu bez toho, aby išiel tam, kam chcem. Preto som dal 3 hviezdičky.
Dobrá hra pre deti
Pekná hra, ale pridám nejaké nové skiny, oči a ústa potom, čo dám 5 ⭐️😊
Je to dobrá hra, ale je tam príliš veľa reklám
Táto hra je skvelá. Ale keby len tie červy mali pár životov, mohlo by to byť lepšie. Možno 3 alebo viac závisí od bonusu.
Gud
Download diep.io 1.1.0 FULL APK Free For Android Mobiles, Smart Phones. Tablets And More Devices. ... Worms Zone .io Hungry Snake MOD APK peniaze.
Táto hra je podobná slither.io, len s jedlom. Je to celkom zábavné 😊 Jediný dôvod, prečo dávam tejto aplikácii 3 hviezdičky, je ten, že si myslím, že je veľmi podobná slither.io'. Tiež si myslím, že má veľa pridávania! Je trochu nepríjemné, že sa doplnok len objaví. Z akéhokoľvek iného dôvodu je úžasné, aby ste pokračovali v dobre fungujúcej zóne červov .io! Milujem tvoju hru!
Príliš nuda, keď príde na hranie, príliš veľa času na plytvanie, hodiny, aktualizujte, urobte nejakú fázu, úroveň, alebo aspoň hráč môže hru pozastaviť, aby mohol kedykoľvek pokračovať. Buďte kreatívni, pridajte novú hudbu.
Táto hra je dobrá, ale rastie tak pomaly, ale je to v poriadku, milujem ju! Urobte viac hier!!!!!!!!!!💜💜💜💜💜
Fishing Clash Simulation aef
Shenk - Apk AMP
Pre inštaláciu com.wildspike.wormszone.apk musíte mať viac ako 70M voľného miesta na vašom telefóne. APP Worms Zone .io - Voracious Snake majú 100 000 000+
Worms Zone .io - Hungry Snake Екшън hyi
Táto hra je pekná, dal som 3 hviezdičky, pretože keď prehrám, zobrazí sa mi reklama na opätovné spustenie hry, potom sa spustí a ja mám nulovú váhu a ďalším problémom je, že ak zabijem červa, zje ho niekto iný a ja nebudem môcť jesť
Žiadne tlačidlo pozastavenia alebo obnovenia
Je ťažké ovládať. Je ťažké získať smajlíky
Páči sa mi táto hra, je offline a zábavná, ale veľa ľudí hovorí, že táto hra je online, ale ona nie je tu na zemi hovorí toľko reklám, ale pravdepodobne môžete vypnúť Wi-Fi, je to offline.
NAJHORŠIA HRA VŠETKÝCH! TAK VEĽA REKLÁM...!😐
Veľmi pekná hra, milujem zónu červov
Je to veľmi dobrá hra
Je to zúrivá hra zakaždým, keď zomriem, dostanem reklamu a nemôžem nikoho zabiť zakaždým, keď sa objavím, ľudia ma začnú prenasledovať, až kým neumriem, je to ako keby vedeli, čo robím, je to otravné, nechapem túto hru
👇👆👈👆👇👈👆
Wromszone io Hungry snak cacing alaska Guide 2020 - hra od ...
Naozaj milujem túto hru. Je tu však niekoľko problémov, ktoré by som chcel vyriešiť. Opravte to. Kedykoľvek otvorím truhlicu, dostanem odmenu 250 mincí a keď kliknete na dvojité mince, prehrá sa reklamné video a celú vec som si pozrel, no mince, ktoré som dostal, sú stále 250. Tiež so systémom hodnotenia v prvej minúte hry sa vaše skóre zvyšuje, ale keď hráte dlho, vaše skóre sa zníži. A opravte tiež ovládanie, prosím.
Prosím, musíte prejsť do nekonečného režimu, potom dám 5*, môžeme hrať iba 7 minút, takže to nie je veľmi zábavná hra.
Tlačidlo dať pauzu
Skóre stále klesá. Predstavte si, ako môžeme dosiahnuť 1. miesto, ak bude červ neustále klesať a nedovolí vám získať vyššie skóre. A možno vývoj môže pridať skutočné "pevné ovládanie" v nastavení, takže poloha ovládača a boost sú uzamknuté. Niekedy, keď sa pokúšam otočiť späť, omylom klepnite na boost. Celkovo dobré, potrebuje len malé zlepšenie.
Worms Zone .io – Żarłoczny wąż Akcja csm
Download game Slink.io - Snake Game APK latest version for android devices. Rastú tak veľké, ako len môžete, a blokujú spôsob,
Pri mnohých reklamách musíte stlačiť X pri 3 rôznych príležitostiach, aby ste zatvorili reklamu, a reklamy sú po každej hre ako príliš veľa a je to otravné a frustrujúce, znížte reklamy!
Slither your snake around in this fun 3D multiplayer snake io game - Become the biggest snake, worm or serpiente and don't let the other snakes and worms
Svojich 5 hviezdičiek mením na 1. Nehral som niekoľko mesiacov, ale keď som sa dnes večer pokúšal hrať, bolo to úplne iné. Dokonca aj názov sa zmenil z nenásytného na hladný. Hudba a všetko je iné. Imo, mali ste vytvoriť ďalšiu hru, ako je táto, ale nechať starú ako možnosť. Som Uninstaller prvýkrát po viac ako 2 rokoch.
Láskavo vylepšite hru, bude zaujímavejšie hrať hru, ak je počas hry alebo v aréne viditeľné meno hráča na vrchu hlavy červa. Ale zatial je to vlastne dobre..
Chyby po celú dobu a po pridaní sa musia resetovať.