Post by mitelmelaro on Feb 19, 2022 14:03:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ School of Dragons ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ School of Dragons IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ School of Dragons 2022 version ▞▞▞
nije izgubio
Igra je dobra, ali ima toliko nedostataka, jedan od njih je... Ne možete "X" iz stvari kada ste u tutorialu, na primjer: kada odete na farmu i dodirnete ognjište... Neće dati vam mogućnost da postavite ognjište... drugi primjer je na farmi, ako slučajno dodirnete kuću u sredini (također dok ste u tutorialu) neće vam dozvoliti da "X izađete" i da se zaglavite oko glupe kuće . Popravite svaki dosadni nedostatak koji možete pronaći i MOŽDA ću zamoliti svoje prijatelje da ga preuzmu.
Postignuća i članstvo ima puno problema, mjesečni dragulji nisu baš u skladu s time kada ih dobijete! Ne dobivate uvijek postignuća kada biste trebali. Mehaničar penjanja je užasan i spor, zbog čega je skriveni svijet moja najmanje omiljena ekspanzija. *Problem ispod je riješen*Stvarno zabavna igra, ali kada sam dobio članstvo (tri mjeseca) imao sam je manje od 2 tjedna i pisalo je da je istekla Platio sam je i sve!!!
jedna riječ za ovu igru... Nevjerojatno!!!💜💜ali imam mali problem u kojem se aplikacija stalno ruši i ja sam u zaostatku s dreadfall događajem, molim ispravite.
Vec igram na kompu ovo je jos bolje
Igranje može biti frustrirajuće zbog propusta i slično, ali priče s premiumom su dobre. Međutim, mrzim kako morate kupovati članstvo svaki mjesec ili tako nešto i koliko je to skupo za tako neurednu i zaostalu igru. Volio bih da ima više zadataka temeljenih na pričama i da olakšam neke poteškoće kao u zadaci hobgobbler
School of Dragons Jocuri de rol ccud
ova igra nije ništa drugo nego kvarovi. Već nekoliko tjedana pokušavam dobiti pomoć od podrške i ništa se zapravo nije promijenilo.Svaki put kada se nešto popravi pojavi se novi problem, a to su problemi koji čine igranje igre gotovo nemogućim. Ne trošite novac u ovoj igri, požalit ćete.
Naj bolja igrica ikad
ok, pa volim ovu igru i imam neke zahtjeve i ako su moji zahtjevi udovoljeni, ocijenit ću 5 zvjezdica ok pa prvo mislim da bi trebao dodati ostale sposobnosti za zmajeve kao što je eholokacija bezuba, hitac upijajućih čahura, plameni očnjaci, bič britvom tail slice i svi ostali također biste trebali moći izvoditi trikove u zraku poput uloge Barrlea i svih ostalih trikova koje rade u emisiji i filmu. sad bi to bilo super, pa molim te učini ovo i bit će moja najdraža igra na svijetu!!
Samsung galaxy S4
Stvarno zabavna igra i ugodna, jedini problem je što ako igrate onoliko koliko ja igrate, ponestane vam zadataka i onda ne možete stvarno povisiti ili odrasti svoje zmajeve
Nije moguće igrati nije dostupno ažuriranje. Kada se igra pokrene, govori nam da moramo ažurirati, ali nema dostupnog ažuriranja i nema načina da zaobiđemo poruku. Molimo popravite!
Pre dugo se uči uzasna igra ne instalirajte je fuj
Ova igra nije ništa drugo nego hvatanje novca. Gotovo svaka misija koju obavljate oslanja se na plaćanje smeća za članstvo i preskupo je da bi ga dobili čak i za rođendansku zabavu. Igra je problematična i kreće se od otoka do otoka, igrat će se Dragon Tactics i učitati scenu koja se TAKO DUGO UČITA. Jedino što vidim je zamka na mreži, ps2 grafika, besmisleno hvatanje novca i jadna priča. Čak i ako igra govori o znanstvenoj metodi, ne treba nam više školske zadaće u VIDEO igrici. Molim vas ostavite..
malo je dobro za glichey, ali osim toga bi preporučio i možda bi želio otvoriti testni poslužitelj za igru kako bi je ljudi mogli testirati i vidjeti je li igra Vrijedi dobiti. također bi možda htjeli sniziti neke cijene za nečlanove, samo nešto da uzmete u obzir to bi MOGLO učiniti igru MALO zabavnijom, ali to je samo moje mišljenje. Ali iznad svega dobra igra
Odlicno
Volim igru, ali želim više stvarnih zadataka u igri. Sve sam završio tako da sada igra postaje dosadna. Možda možete smisliti još neke nasumične ili napraviti nove zlikovce ili potragu za nestalim zmajevima kada ih moramo pronaći ili samo zmajeve općenito. Ili možda možete učiniti da skriveni svijet ima problem kao što je ekosustav qboutnits ili nešto slično.
Sviđa mi se kad izležeš bebu zmaja I možeš uzgajati svog zmaja s ribom I tvoja beba zmaja može rasti kada ti Nahrani svoju bebu zmaja može narasti do odrasle osobe Onda možeš jahati svog zmaja kad je odrasla ja biram 5 zvjezdica jer je to dobra igra za mene, ali mrzim kad je moramo pustiti da se učita i treba mi više dragulja kako bih mogao nabaviti više ribe za uzgoj svog Baby dragon i mrzim što morate gledati video da dobijete dragulje pa da možete dobiti što želite inače možete dobiti ribu ili blago
School of Dragons Рольові rhw
pa prvo je stvarno problematično drugo, gotovo je nemoguće dobiti dragulje za igranje i sve je zaključano iza paywall-a, ali zmajevi koje imaju su dobri, imaju sve zmajeve i više
Čini se da ne mogu ući na svoj račun. Pokušao sam sve i pisalo je "došlo je do interne pogreške poslužitelja", a onda se igra ruši. Ne želim se ponovno registrirati jer sam imao tako dobar račun.Zajebi ovo
Jako volim ovu igru. Ali mrzim kako je igranje takve igre u osnovi gotovo plaćeno. Morate platiti članstvo koje vam omogućuje ulazak na druga mjesta na karti i to su naravno mjesta koja imaju zadatke koji vam daju zmaja na kraju ako zadatak. A sve je tako skupo i dragulje je teško puno zaraditi. A većina dobrih zmajevih jaja ima više od 500 i morate imati članstvo da biste mogli koristiti Bezubi, Alfa Bezubi i lagani bijes. Molimo učinite jeftinijim.😞
Neće ni jedno i a priznat
School of Dragons ロールプレイング bald
Nešto nije u redu! Igrao sam neko vrijeme, a onda je jednostavno prestao raditi, moja djeca su smrskana. Stvarno su se upustili u to i sada ne mogu igrati jer im neće dopustiti da prođu dio ribolova. Neka netko pomogne!
Dobio sam ovu igru prije nekoliko godina i tada je bila sjajna, ali nisam mogao zaobići plavu vatru. Odlučio sam pokušati ponovno i nisam mogao ni pritisnuti gumb za pojačavanje da dođem do Astrid, na početku igre! Uznemiren sam zbog ovoga. Nadam se da će se ovo popraviti.
Ponekad se pojavi bijeli zaslon i moram izaći iz igre i vratiti se i stvarno je neugodno, popravite to.
MOBITEL MI GLIČO IGRICA JE GROZNA 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤🤬
SpongeBob: Krusty Cook-Off Įprastos temos zas
Volim SoD! Nevjerojatan i lijep posao! Volim priču i slatke zmajeve i zabavne zadatke! Ipak, imam samo nekoliko problema. Za početak, zabrana chata je previše! izgovaranje "ime" može mi zabraniti chat na 24 sata! Drugo, igra mi se stalno zatvara kada je pokušam otvoriti, što je neugodno. Učitavanje (ozbiljno) traje zauvijek! I na kraju, (ovo je zahtjev izbora) volio bih da možete mijenjati zmajeve. To bi moglo učiniti igru mnogo lakšom! Molim odgovor na ovo, hvala!
School of Dragons Role Playing jfed
Ovo je jako dobra igra jedini problem je što u nekom trenutku morate kupiti i nema nikakvih mod apk-ova ovog neograničenog dragulja i nije mi dopušteno kupovati pa je žalosno, molim vas, nemojte više plaćati ovo da biste pobijedili. volio ovu igru
Platio sam 25 dolara da kupim dragulje kako bih dobio Dart s tržišta, ali ispostavilo se da je to ograničeno vrijeme koje Dragon ima. Slučajno sam aktivirao jednog od mojih drugih Zmajeva, a zatim je Dart nestao. Nisam je nigdje mogao pronaći, probao sam sve od odjave do brisanja i ponovnog preuzimanja igre. NIŠTA NIJE USPJELO! Jako sam razočaran i nezadovoljan ovom igrom, nemojte trošiti novac na kupnju Dragonsa, nije vrijedna vašeg vremena i truda.
Odlična igrica
Volim sve zadatke i sve zmajeve, samo bih volio da dodaju Triplestrike!
Stvarno volim ovu igru. Ipak imam nekoliko želja za igre. 1, Bilo bi najbolje da je cijena članstva niža, 2. Mislim da bi bilo cool kada bismo mogli odabrati zmaja kojeg želimo na početku igre kada ga morate spasiti. 3. Ako su neke od proširenja linije zadataka malo snižene cijene. Inače je ova igra stvarno zabavna! Oh, i jedan problem koji imam je kada otvorite igru i ona se učita 100%, ali ne mogu kliknuti gumb Igraj sada.
Kao stari igrač ove igre očekivao sam da će biti bolje, ali 7 godina kasnije (trenutačno) igra je jednostavno počela .. bila je loša, nova grafika vode zaostaje i iz nekog razloga bez obzira na sve ako jednom ne uspijem u novoj igri potraga Ne mogu to ponoviti UOPĆE čak i ako je to bio MALI nered i ako prekinem svoje članstvo, i dalje treba novac, a da ne spominjem ako se uopće pokušam prijaviti na igru, piše server timeout, izbacuje me s mog računa i nikad me ne puštaj u igru, sumnjam u tvoju sposobnost da ovo popraviš
To je zabavna igra, ali... zmajevi se sporo povećavaju i morate upotrijebiti gotovo sve svoje dragulje da nahranite bebu i ne sviđa vam se kako morate biti VIP član da biste dobili Lightfurry ili Nightfurry ali .... to je zabavna igra... i imam problem sa down lodeom izbrisao sam je i pokušavam je vratiti, ali izgubit će, ali me neće pustiti unutra možete li vidjeti što nije u redu molim vas 😇😁
Ekstra dobra
super je zabavno, iako bih voljela da možemo izbrisati zmajeve i da nema toliko zadataka za koje je potreban članski brod, ali uz svu njegovu zabavu ako želite jahati zmajeve okolo, ili ako poput Astrid možete igrati drsgon taktike i druge borbene mini igre, borba sada ur stvar? Pa možete i pecati, ili možda volite riblje noge i volite se dobro opustiti, možete izgraditi vlastitu farmu! Ili voliš pobjeđivati kao šmrkanje?? Pa oni imaju trkaće mini igrice. Volim ovu igru pa se nadam da hoćete
Ne mogu loviti kako treba kako bih nastavio dalje u igri. Na početku sam i čini se da je mehanizam za pecanje pokvaren. ili se floater uopće neće pomaknuti koliko god namotao. ili se udalji na određenu udaljenost i tvrdi da je riba pobjegla. molim te popravi ovo ili mi reci kako da to uradim sam? ali generalno dobra igra
Pacovi za proširenje ne zaslužuju toliku cijenu jer igra ima tako lošu grafiku i propuste te se nastavlja rušiti nakon kratkog vremena na računalu.
Dakle, početak je bio jako zaostao i ne samo da je teško kontrolirati zmajeve, već sam počeo bjesniti kada sam pokušavao uloviti ribu na početku
Stvarno volim ovu igru, ali je izuzetno problematična i ne mogu igrati više od 20 minuta, a da se ne učita sama.
U redu je, bolje bih ga ocijenio kada bi mi igra omogućila da radim stvari u laboratoriju. Svaki put kad nešto radim u laboratoriju, igra se zamrzne ili se aplikacija potpuno zatvori. Ne mogu obaviti dobar dio svojih misija zbog ovog problema. Također kada dodirnem gljivicu da ga odvedem natrag u mulue, ona samo zumira gljivicu, a on ne prati.
Općenito je to zabavna igra, ali je i igra Pay-to-Win. Morate potrošiti novac na članstva ili dragulje da biste obavili bilo koju zabavnu potragu, ili ćete mljeti mjesecima. Imam članski račun i postaje dosadno jer nema zadataka do velikog ažuriranja. Trebali biste dodati dnevnu potragu za podizanje razine svojih zmajeva ili jednostavno da biste učinili nešto zabavno. I također se stalno "odjavljujem" iz igre. Popravite to. A razgovor je užasan. Ne mogu pozdraviti ili ću se isključiti. Ali sve u svemu, to je pristojna igra.
Stvarno mi se sviđa ova igra Izuzetno sam veliki obožavatelj Kako izdresirati svog zmaja Također sam veliki obožavatelj ove igre u ovoj igri možete raditi puno stvari, ali bih volio više izazova kao što biste mogli staviti mjerač vremena misije i još neke bitke inače sam još uvijek veliki obožavatelj ove igre, mogao bih se predomisliti i ocijeniti ovo s 5 zvjezdica u budućnosti, stvarno se nadam da će uskoro izaći novo ažuriranje
Moja ocjena se neće promijeniti, ali moram prijaviti bug s utrkama. Kad god koristim Dart za utrku, ne mogu ući u utrku. Dobro funkcionira s mojim drugim zmajevima, samo Dart ima ovaj problem, što je sranje jer je ona moj omiljeni zmaj. Kad idem na utrku s Dartom, moji podaci nestaju, a onda se jednostavno ne mogu pridružiti. Onda čak i ako mogu ući u utrku s Dartom, ostali igrači se uopće ne pojavljuju. Ovo ozbiljno treba popraviti.