Post by togjedemosna on Mar 15, 2022 19:42:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Granny Smith ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Granny Smith IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody do nieograniczonej liczby punktów ▞▞▞
▞▞▞ Granny Smith 2022 version ▞▞▞
Granny Smith আর্কেড cmh
W najlepszym razie przeciętna zabawa. Nie jestem pewien, dlaczego ta gra wydawała się fajna, ale podobnie jak kilka innych rekomendacji w Play, nie ma tak dużej wartości powtórek, jak myślałem.
Chcę zwrotu bardzo złej jakości, pełnego usterek i zamrożenia
Świetna gra, idealna, gdy trzeba po prostu zabić trochę czasu, ponieważ wszystkie poziomy są raczej krótkie (co jest dobrą rzeczą!). Łatwy do gry, trudny do opanowania.
Świetna gra, ale nie mam dźwięku z mojego Samsung Note 5
Granny Smith Arkada rdv
Kiedyś była to dobra gra, teraz nie mogę wyjść poza menu, żaden z przycisków nie działa.
To fajna gra, ponieważ kupiłem ją za pomocą karty Google Play i zacząłem grać w tę grę, pobierz ją już TERAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Granny Smith Arkada rdv
Prosta i przyjemna gra, która nadal wymaga umiejętności i próbowania niektórych poziomów w kółko, aż ją zdobędziesz. Bardzo przypomina mi to, jak to było grać w gry zręcznościowe jako dziecko. Chciałbym, żeby zrobili więcej poziomów lub inną/ciągłą historię.
Dobra grafika i fizyka, po prostu uznałem to za zbyt frustrujące. Może mój wyblakły refleks lepiej pasowałby do czegoś nieco wolniejszego, może szachów lol.
Zmieszałem się z wodą święconą i do tego mnie doprowadziła. Niesamowity.
Granny Smith Spillehall kpf
Gra ciągle się zawiesza. Kiedyś nie było dużo urwisk. Świetna gra ogólnie
Granny Smith Arcade uij
Fancy Pants Adventures Arcade vrn
Uwielbiam tę grę, ale po ostatniej aktualizacji, gdy uruchamia powtórki, wywala się. Czy ktoś jeszcze tego doświadcza? Tymczasowe wyczyszczenie danych naprawia to, ale tracę zapisane stany gry i problem powraca po ponownym uruchomieniu
Powinny być kufle czekowe, a dziecko jest za szybkie, a ja ciągle tkwię w miejscach
To naprawdę bardzo ekscytująca gra, ale chciałbym, żeby miała jeszcze więcej poziomów
Fajna gra, ale skakanie jest prawie niemożliwe
Prawie 10 lat później wciąż klejnot
dobra grafika. jednak bardzo szybko się nudzi
Łatwy do odebrania, dobra wartość powtórki.
Dawno nie miałem syndromu jeszcze jednej planszy. Aż do teraz. Za proste po rzeczy.
Mediocore możesz ssać mój lewy orzech
Zawsze zabawne i wymagające!Grałem w tę grę cały czas jako dziecko, uwielbiam to, poleciłoby 10/10
Te nowe poziomy przestrzeni są niemożliwe. Grałem w każdą z nich kilka razy, ale żadnej z nich nie mogłem pobić. Poważnie, przeciętny? Te poziomy to śmieci. Czekałem cierpliwie na aktualizację i teraz te strasznie niemożliwe poziomy. Marnować. Z. Czas.
сомнительная графика, и постоянно вылетает.
Nie można pobrać
Złoczyńca zawsze ma przewagę, to niesprawiedliwe
Szczerze, kocham tę grę. To mnóstwo zabawy. Ale NIENAWIDZĘ prosić o ocenę aplikacji.
Super grafika i grywalność
Autentycznie można się usmiać! Przechodzenie levelu od początku nie denerwuje jak w innych grach, poprostu dalej się świetnie bawisz. POLECAM! Podoba mi się też funkcja Odtwórz :-)
W tej chwili jest to jedna z najlepszych gier na Androida. Jednak gra nie wykorzystuje w pełni tego potencjału. 1. Potrzebuje więcej poziomów. 2. Punkty lub medal za szybsze ukończenie poziomu? tablice liderów punktowych i czasowych? 3. Nic dobrego do kupienia za monety. 4. Potrzebuje więcej poziomów !! 5. Tryb wieloosobowy. 6. Zwiększenie trudności poziomów i przeciwnika procesora.
Nie żałuję tych pieniędzy. Mój pierwszy zakup w Google Play za kase, ale warto. UWAGA: Wciąga :-P
Dawno nie pogrywałem w tak banalną grę, która była tak grywalna, żebym nie mógł się od niej oderwać na tak długo. Wraz z aktualizacją są nowe poziomy dodawanych aktualizacji. Oczywiście 5/5
Losowo zawiesza urządzenie, gdy nie jest w grze.
Udusze zagraj, aby
Naprawdę warta kosztuje gra.
Kozak ale szkoda że tak mało poziomów
Gra zawsze laguje na wszystkich poziomach, nawet jeśli używam wyższej specyfikacji telefonu.
I po prostu stworzone, by być więcej poziomów, komendy nie są dobre
Tgv Bgggbbbccjfk po prostu trzeba dostać